Produceren

Elk armatuur van LEDfactory wordt in eigen huis bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Door de productie in eigen huis te houden kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit die wij nastreven, waarborgen.

De flexibiliteit van produceren in eigen huis heeft vele voordelen. Zoals geen dure tussenpersonen, zodat wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs kunnen leveren. In samenwerking met onze in-house engineering, kunnen wij razendsnel prototypes produceren en presenteren aan de klant.

Doordat elk armatuur elke afdeling binnen LEDfactory doorloopt, heeft elke afdeling een enorme schat aan kennis over de armaturen. Dit biedt de flexibiliteit om elke klant te voorzien van een unieke aanbieding, volledig gericht op de individuele wensen.

Naast onze intrinsieke motivatie om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, zijn de productieprocessen van onze armaturen ENEC gecertificeerd. Hiermee garanderen wij de veiligheid en kwaliteit van onze armaturen.

Naast het produceren van duurzame armaturen realiseren wij door het in huis houden van de eigen productie ook een duurzaam en milieu verantwoord productieproces.

Kortom, onze productie staat altijd klaar om met de grootste zorg en aandacht uw oplossing de produceren.

Wil je meer weten over LEDfactory?

Bel ons op: 058 213 18 66