Over LEDfactory

Neem contact met ons op

Over LEDfactory

Wij leveren slimme lichtoplossingen voor diverse branches waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Door het ontwikkelen van slimme lichtoplossingen streven wij naar de verbetering van welzijn voor mens en dier. Daarnaast hebben wij een eigen engineeringsafdeling waar we constant bezig zijn met de innovatie van producten.

Al tien jaar slimme lichtoplossingen

Al jaren werken wij aan slimme lichtoplossingen. Vanaf de start ontwikkelen en produceren wij o.a. armaturen voor het welzijn van mens en dier.  Ook richten wij ons op de utiliteit en maritieme branche. 

Met het oog op het dier en welzijn produceren wij ook specifieke verlichting voor de varkens-, rund-, kalkoenen-, paarden- en geitenhouderij. En daar houdt de ontwikkeling niet op.

Onze ambitie

LEDfactory streeft door het ontwikkelen van slimme lichtoplossingen naar verbetering van welzijn voor mens en dier. Wij zetten in op perfectie bij de ontwikkeling van duurzame ledverlichting. Wij hebben de ambitie om aanzienlijk te groeien. Wij produceren onze armaturen en custom made specials volgens zelf opgelegde hoge kwaliteitseisen en geven daarbij zo lang mogelijk garantie.

"Wij bereiken onze doelen door middel van een plan waar we vurig en met volle overtuiging in geloven."

Project aanvragen

Wat biedt LEDfactory u als opdrachtgever?

Passie voor slimme lichtoplossingen voor de Agribusiness en Utiliteit

Bij LEDfactory is de klant verzekerd van een product dat kwaliteit en duurzaamheid garandeert.