VerLEDding van kantoor, bedrijf of productieruimte. Hoe doe je dat?

Leeuwarden - Bijna iedere ondernemer is bezig om te kijken hoe hij of zij energie kan besparen binnen de onderneming. Het is geen nieuws dat je energie kunt besparen, dus ook op je verlichting kun je als ondernemer aanzienlijk besparen.

De simpelste weg is informatie aanvragen of direct een projectaanvraag Utiliteit bij LEDfactory aanvragen via de contactpagina. Als u dit invult en de benodigde stukken aanlevert, maken wij voor u een lichtplan, uiteraard voorzien van een offerte. Indien u dit uit wil besteden laat u uw huis-installateur de aanvraag bij ons doen via de contactpagina.

Waar let u daarna op? Niet alleen op de prijs, want kwaliteit verdient zichzelf terug. Koop in met een oog op de toekomst gericht, gebouwen worden steeds meer geautomatiseerd en ledverlichting laat zich door goede Licht Management Systemen goed aansturen.

Het 1 op 1 vervangen van de armaturen lijkt, indien u een systeemplafond heeft aantrekkelijk qua kosten, echter is het vaak zo dat je minder armaturen nodig hebt om dezelfde lichtopbrengst in een ruimte te bereiken dan de conventionele verlichting. Laat het lichtplan dus leidend zijn in combinatie met de toepassing, zoals kantoor of productieruimte of opslag of directieruimte etc. Er zijn altijd creatieve oplossingen mogelijk.

Er is nog veel meer te vertellen, maar het gaat om u en wat u wilt in en met uw bedrijf. Ga voor een solide en gerenommeerd installatiebedrijf of de huisinstallateur, vraag uw project Utiliteit aan via onze contactpagina. Laat uw installateur het doen of doe het zelf. Wij helpen u en uw installateur op weg en voorzien u van goed en betrouwbaar advies.
 

Deel dit bericht