Electrical Engineer (M/V)

We're Hiring - Electrical Engineer (M/V). LEDfactory is opzoek naar een Electrical Engineer om haar developmentteam te versterken.

Electrical Engineer (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven technicus die zowel zelfstandig, als in een team kan werken. Flexibiliteit en een HBO werk- en denkniveau zijn vereist.

“Ter uitbreiding van ons engineeringsteam zoeken wij een electrical engineer die samen met ons onze organisatie verder wil professionaliseren. LEDfactory heeft een groeiende klantenkring die wij graag optimaal bedienen. Onze productrange willen wij graag verder uitbreiden met nog meer innovatieve producten met een hoge toegevoegde waarde voor de organismen die eronder leven. Wil jij daaraan meedragen? Dan bied ik je een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief.”  

Trudie Timmerman, LEDfactory

Bedrijfsprofiel:

LEDfactory is een producent van LED armaturen en tevens gespecialiseerd in markt- en klant specifieke productontwikkelingen. LEDfactory heeft de afgelopen jaren verschillende LED oplossingen ontwikkeld en geproduceerd deels in samenwerking met strategische partners. Alle LED armaturen zijn verwerkt in uiteenlopende projecten. De armaturen worden intern geproduceerd, gebruikmakend van uitsluitend kwaliteitscomponenten.

Waarden die wij belangrijk vinden zijn duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrouwbaarheid. Wij vinden goede werkverhoudingen, zowel intern als extern, een must en daarom doen wij ons uiterste best om voor alle betrokkenen een maximaal resultaat te behalen. Het is onze missie is de ongekende mogelijkheden van LED-technologie te vertalen naar producten en diensten.

Functie eisen:

  • Technische HBO studie
  • Ervaring met PCB design software zoals Altium of Eagle.
  • Goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal.
  • Affiniteit met productontwikkeling en duurzaamheid.

Woorden die meer over jou zeggen:

Probleemoplossend vermogen, zowel een denker als een doener, teamspeler, lef en betrouwbaarheid.
Binnen LEDfactory krijg jij een cruciale rol met veel afwisseling in werkzaamheden waaronder:
Ontwerpen van PCB’s in overleg met de collega’s werktuigbouwkunde en de software engineers, contact met klanten, ondersteuning van productie, service en support, bestellingen plaatsen, montage.

Geïnteresseerd? 

Krijgen wij jou als nieuwe collega? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatie en cv op vacature@ledfactory.nl
Voor vragen over de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met Trudie Timmerman, op telefoonnummer 058-2131866 of per mail: vacature@ledfactory.nl
 

Graag geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

 

 

Deel dit bericht