LEDfactory heeft nuudo. armaturen in haar portfolio

Leeuwarden - Sinds begin 2019 richt LEDfactory zich naast de Agribusiness op de Utiliteit. Ze is gaan samenwerken met Nederlandse ontwikkelaars en producenten van A-kwaliteit ledverlichting voor de Utiliteit. LEDfactory komt later dit jaar met een eigen ‘brand’ op de markt in samenwerking met haar partners. Uiteraard met minimaal 5 jaar garantie en langere levensduur.

"Indruk maken op de bezoekers van uw bedrijfspand, de perfecte sfeer creëren met hoogwaardige ledverlichting bij de receptie, in directiekamer of kantoor."

Naast de gebruikelijke armaturen voor kantoor en bedrijfspanden, zoals LED panelen en downlighters, levert LEDfactory totaal oplossingen voor de Utiliteit. De huidige Energiewet die vanaf 1 juli dit jaar is ingegaan, zorgt vooral voor onduidelijkheid. Ons advies is u niet te veel te laten leiden door prijs, maar te kiezen voor kwaliteit en lichtoplossingen. Er is oneindig veel mogelijk met ledverlichting, veel meer dan energie besparen. Vraag het ons?

"Combineer energiebesparing met design en innovatie oplossingen"

Er zijn vele toepassingen binnen het domein van de utiliteit. LEDfactory speelt in op de specifieke wensen van de klant(U) en de individuele behoeften van de gebruikers. De huidige verlichting vervangen door ledverlichting? Geen probleem voor de Light Designers van onze customer service.  De uiterst gemotiveerde binnendienst werkt voor u het beste Lichtplan op maat uit voor elk gebouw, inclusief werkofferte. Het Lichtplan kunt u vervolgens goed onderbouwd presenteren aan uw opdrachtgever of installateur.

Lees hier meer over ledverlichting in de utiliteit.

Deel dit bericht