Energie Inspectie is een goede buur

Leeuwarden - ‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ is kenmerkend voor de samenwerking van LEDfactory met Energie Inspectie. 

LEDfactory en Energie Inspectie onder één dak
Vier jaar geleden begon Energie Inspectie als eenmanszaak aan de keukentafel, op een moment dat energie verduurzaming nog niet zo’n hot item was als nu. In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid, net als de wens en de noodzaak voor verduurzaming. Inmiddels is Energie Inspectie een besloten vennootschap met twaalf mensen in dienst en begon ons adviesbureau uit zijn voegen te groeien. Het werd tijd voor een betere locatie met meer ruimte. In mei 2019 zijn wij verhuisd naar het pand van LEDfactory. Hier hebben wij meer ruimte om te blijven groeien en we delen het pand met nog een onderneming met een duurzame visie op energiegebied. We kunnen elkaar helpen en versterken, zijn gevestigd in hetzelfde gebouw en kunnen snel schakelen als het moet.

Wat doet Energie Inspectie nu eigenlijk?

Verduurzaming zakelijk en particulier vastgoed
Energie Inspectie verduurzaamt vastgoed voor de zakelijke en particuliere markt. In Nederland is er veel vastgoed wat in de komende jaren verduurzaamt moet worden vanwege de energietransitie vanuit het klimaatakkoord, om kosten te besparen, maar ook omdat de wens bestaat om duurzamer te ondernemen en wonen om het klimaat te sparen.

Totaalservice energie verduurzaming
Onze energie adviseurs verzorgen energielabels voor woningen en utiliteitsbouw, helpen vastgoedeigenaren, aannemers, woningcorporaties en gemeenten te voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en bij de aanvraag van subsidies. Wij bieden hiervoor een totaalservice van inspectie, advies, certificering tot implementatie.

Onafhankelijk advies door gecertificeerde adviseurs
Energie Inspectie is een onafhankelijk adviesbureau. Wij hebben geen afspraken met leveranciers of bouwbedrijven. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van objectief advies wat past bij hun situatie, door gecertificeerde adviseurs. Voor de implementatie kunnen wij wel offertes van implementatie-partners zoals isolatie- en installatiebedrijven controleren voor onze klanten.

Deel dit bericht