De Whitepaper is uit! Lichtadvies intensieve veehouderij

Leeuwarden-Eindelijk een Whitepaper waar alles precies zo in hoort te staan zoals het bedoeld is. De publicatie heeft wat vertraging opgelopen, maar nu is het zo ver. De ‘Whitepaper - Lichtadvies intensieve veehouderij’ is uit!

Voor wie is de Whitepaper - Lichtadvies intensieve veehouderij bedoeld? Het document is voor adviseurs en installateurs in de agrarische sector bedoeld. Het kan worden gebruikt om het advies over led armaturen van de adviseurs en installateurs aan de veehouder te onderbouwen met feiten. Het document kan worden gebruikt ter ondersteuning in de besluitvorming bij de aanschaf of keuze voor de beste ledverlichting oplossing voor een bepaalde toepassing in de intensieve veehouderij.

Wat staat er inhoudelijk in de Whitepaper - Lichtadvies intensieve veehouder? U vindt er als adviseur of installateur uit de agrarische sector alles wat u wilt weten over ledverlichting. Inhoudelijk: de ROI, toegevoegde waarde, uitleg over alle specificaties, vaktermen en waarden. Aan de hand van dit document schrijft en adviseert u gegarandeerd het beste voor aan uw klant. Kortom, u hebt straks de kennis van een professional in handen door de Whitepaper - Lichtadvies intensieve veehouderij, te downloaden via de onderstaande link.

Download de Whitepaper Lichtadvies intensieve veehouderij hier

Deel dit bericht