Beste installateur,

Aan de winter-installateur, directeur, werkvoorbereider, calculator, projectleider, inkoper etc.

LeeuwardenDe winterschilder is ontstaan in moeilijke tijden. Tegen een gereduceerd tarief kon de winterschilder zijn diensten aanbieden. De opdrachten zorgden voor minder uitval en meer continuïteit in de omzet. Schilders hadden minder verlet nodig.

Denkt u mee? De aankomende periode, ondanks de stikstofproblematiek, is uitermate geschikt om uw klanten een bezoek te brengen en te praten over het vervangen van conventionele verlichting voor ledverlichting.

Wilt u een led leverancier die met u meedenkt en u ontzorgt?
Komt dat even goed uit. LEDfactory zorgt voor een onafhankelijk advies op maat met indien nodig een lichtplan voor uw opdrachtgever en een offerte met een marktconforme prijs. Een zorg minder voor u en uw werkvoorbereiders en inkopers. Stop met zoeken, want wij ontzorgen u van plan tot budget. Denken projectmatig met u mee tot aan de uitvoering en oplevering. Ons projectmanagement sluit naadloos aan op uw wensen.

Licht als onderdeel op Return On Investment van uw klant.
Voordat u denkt aan een warmtepomp, zonnepanelen, warmtewisselaar, verwarming of klimaatbeheersing. Nadenkt over Smart Building Automation met als doel om energie te besparen en CO2-reductie te realiseren. Gaat er dan geen lampje branden over verlichting? Precies, met ledverlichting kunt u veel meer dan u denkt. Goede verlichting verdient zichzelf terug binnen 5 jaar.

Samenwerking met LEDfactory verlicht uw taken!
5 redenen waarom u kiest voor een lichtoplossing van LEDfactory voor uw bedrijf of organisatie:

  • Lichtplan en offerte naar wens en welzijn van uw opdrachtgever, marktconforme prijzen
  • Optimale besparingen op energie en service & onderhoud, A-kwaliteit armaturen
  • Ondersteuning aanvraag Energie-investeringsaftrek, wij weten de weg
  • Ontzorgen van uw project van aanvraag tot oplevering, IPMA-D Niveau projectmanagement
  • Kwalitatief hoogwaardige Nederlandse producten

LEDfactory biedt lichtoplossingen (verschillende merken) voor de utiliteit, zoals fabrieken, kantoren, scholen, logistieke centra, winkels, garages, ziekenhuizen, bioscopen, vakantieparken en sportgebouwen.
 

Klik hier om uw projectaanvraag in te dienen!

Deel dit bericht