Afstudeeropdracht Hardware Engineer (M/V)

We're hiring - Afstudeeropdracht Hardware Engineer (M/V).

LEDfactory is op zoek naar een Afstudeerder Hardware Engineer om zich/haar te laten ontwikkelen in ons developmentteam.

LEDfactory produceert LED verlichting voor diverse toepassingen in de industrie. Wij werken voortdurend aan verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Voor deze opdrachten zoeken wij studenten die affiniteit hebben met vermogens elektronica, regeltechniek en digitale interfaces.

Primaire opdracht

Een cruciaal onderdeel van onze producten zijn de stroombronnen waarmee de leds gevoed worden. Voor grotere vermogens gebruiken wij standaard stroombronnen (buck converters). De afstudeeropdracht omvat de ontwikkeling van een meer betere converters die precies zijn afgestemd op onze toepassingen. De specificaties van deze nieuwe converters vormen een echte uitdaging.

  • De buck converters moeten kunnen worden aangestuurd zeer hoge resolutie, bijvoorbeeld in stapjes van 0.001%
  • De efficiëncy moet vergelijkbaar of beter zijn in vergelijking met de huidige buck converters
  • De prijs van de nieuwe buck converters moet kleiner zijn- of vergelijkbaar met de huidige buck converters
  • De buck converters moeten geïntegreerd kunnen worden in bestaande en toekomstige producten

Onderdeel van de opdracht is het uitwerken van een buck ontwerp waarin de stroomregeling is gerealiseerd in een controller.

De opdracht wordt afgerond met een verslag waarin minimaal een overzicht is opgenomen van de mogelijke opties en de voor- en nadelen. De optie die de specificaties het dichts nadert wordt verder uitgewerkt en geschikt gemaakt voor minstens 1 van de producten van Ledfactory.

Secundaire opdracht (optioneel)

Ontwikkel een systeem waarmee de bestaande en de nieuwe buck converters worden aangestuurd.

Geïnteresseerd? 

Krijgen wij jou als nieuwe collega? Dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatie en cv op vacature@ledfactory.nl
Voor vragen over de functie en/of de procedure kunt u contact opnemen met Trudie Timmerman, op telefoonnummer 058-2131866 of per mail: vacature@ledfactory.nl

Graag geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Deel dit bericht