LEDverlichting

LEDverlichting staat welbekend om de aanzienlijke energiebesparing. Maar wat ook een belangrijke factor is bij verlichting is de kwaliteit van het licht. Het is wetenschappelijk bewezen dat slechte lichtkwaliteit een negatief effect heeft op onze productiviteit, veiligheid en welzijn.

Sinds de oprichting van LEDfactory ontwikkelen wij bewust armaturen met hoge lichtkwaliteit om de bovenstaande reden. Bij elke ontwikkeling die wij doorvoeren heeft de lichtkwaliteit hoge prioriteit. Het is een continu streven naar het nabootsen van het zichtbare en voor mensen gedeeltelijk onzichtbare zonlicht. Wat mede door de technische ontwikkelingen van LED, realiteit wordt.

Licht beperkt zich uiteraard niet tot mensen. Flora en fauna zijn ook een belangrijk speerpunt voor LEDfactory. De massaproductie in onze huidige samenleving staat niet altijd toe dat flora en fauna onder natuurlijk zonlicht leven. Wij vinden het belangrijk om alle levensvormen op aarde te voorzien van de hoogste kwaliteit licht. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het bijkomende voordeel hiervan is dat productiviteit en welzijn bij vele flora en fauna omhoog gaat.

Naast de hoge lichtkwaliteit die wij hanteren is een groot voordeel van LEDverlichting dat het zich gemakkelijk laat sturen. Dit stelt ons in staat om armaturen te ontwikkelen waarbij energieverspilling tot een minimum wordt gebracht door alleen het juiste licht op de juiste plaats te laten vallen.

LEDfactory vindt het belangrijk om haar kennis over LEDverlichting te delen. De LEDverlichting markt is gesatureerd met armaturen van lage kwaliteit, zowel licht-technisch als de bouwkwaliteit. Kwaliteit is waar LEDfactory voor staat, in al haar bedrijvigheid.

Onze armaturen bestaan uitsluitend uit kwaliteitscomponenten, van de LED-techniek tot de bouwkwaliteit. Gecombineerd met onze in-house engineering en productie, hebben wij altijd de controle over de kwaliteit van onze armaturen.

Wil je meer weten over LEDfactory?

Bel ons op: 058 213 18 66