Research & Development

Neem contact met ons op

Ontwikkeling en onderzoek is in een altijd veranderend tijdperk essentieel. Daarom hebben wij een eigen Research en Development (R&D) afdeling. Onze engineers doorlopen een beproefde methode van een productontwikkelingsproces en gaan hierbij nauwgezet te werk.

Een custom made armatuur

U vraagt, wij construeren: onze eigen R&D afdeling kan zelf snel custom made prototypes van armaturen ontwikkelen. Een kans om als architect, adviseur, installateur of eindgebruiker een op maat gemaakt armatuur aan de uiteindelijke gebruiker te presenteren.

De mogelijkheden van ledverlichting zijn ongelimiteerd qua design, techniek en toepasbaarheid. Onze engineers houden van een uitdaging en onze R&D specialisten volgen daarom de laatste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting op de voet.
 

Het productontwikkelingsproces

Het productontwikkelproces bestaat uit diverse stappen die soms meerdere malen herhaald worden. Na ieder concept en beslismoment kijken we of we stoppen of doorgaan. En u beslist mee! Het proces van productontwikkeling gaat als volgt:

  • Ideeën verzamelen en een ruwe selectie maken
  • Ontwikkeling van een concept van een armatuur
  • Bespreken van het concept i.v.m. haalbaarheid 
  • Beslismoment: stoppen of doorgaan? 

 

Wij stemmen bij de ontwikkeling van nieuwe armaturen onze strategie af op de haalbaarheid en de vraag uit de markt. Zelfs een subsidieaanvraag kan onderdeel zijn van het onderzoek.

Duurzaamheid en kwaliteit voorop

De producten uit onze fabriek zijn op basis van de uitgangspunten van de circulaire economie geproduceerd, ontworpen en vermarkt. De componenten en grondstoffen van de armaturen zijn kwalitatief sterk en kunt u hergebruiken. De hoogwaardige kwaliteit komt mede door de ENEC gecertificeerde productieprocessen van de armaturen. Hiermee garanderen wij de veiligheid en kwaliteit van de geproduceerde armaturen.