LED innovatie

Binnen de verlichtingsbranche volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Daarom hebben wij een eigen Research en Development afdeling, ontwikkelen we prototypes en bieden wij ons Private Label aan. Hierdoor blijven wij altijd ontwikkelen en vernieuwen.


Research & development

Ontwikkeling en onderzoek is essentieel om hoge kwaliteit te bieden. Dit doen we binnen onze R&D afdeling. Onze engineers doorlopen een beproefde methode van een productontwikkelingsproces en gaan hierbij nauwgezet te werk.


Prototyping

U vraagt, wij construeren: wij ontwikkelen zelf snel custom made prototypes. Een kans om als architect, adviseur, installateur of eindgebruiker een op maat gemaakt armatuur aan de uiteindelijke gebruiker te presenteren.

Private label

Ledverlichting distribueren onder uw eigen naam? Uw assortiment verlichting snel uitbreiden? Dat kan door de productie van onze Private Label armaturen. Wij produceren armaturen met uw eigen huisstijl door uw logo en tekst naar keuze in de armaturen te laseren. Door de oneindige mogelijkheden op het gebied van kleuren en logo’s heeft u gegarandeerd unieke verlichting.