Engineering

LEDfactory’s in-huis engineering ontwikkelt oplossingen voor alles op het gebied van LED toepassingen en de aansturing hiervan. De intensieve samenwerking van het creatieve en innovatieve LEDfactory team zorgt ervoor dat van een vraagstuk een duurzame oplossing wordt gemaakt. Geen uitdaging is ons te groot.

Het engineeringproces is een proces waarin de persoonlijke wensen van de klant centraal staan. Tijdens het proces wordt er door middel van duidelijke communicatie met de klant een product of oplossing ontworpen waaruit het gewenste eindproduct wordt gerealiseerd.

De mogelijkheden van LED zijn ongelimiteerd in design, techniek en toepassing. Bij LEDfactory heeft het team continu de vinger op de laatste ontwikkelingen omtrent LED en kan deze daarom onmiddellijk in het engineeringsproces toepassen.

De prototypen worden door onze technische tekenaars met behulp van geavanceerde tekenprogramma’s gemaakt waardoor er snel visuele prototypen tot stand komen die met de klant gedeeld worden. Op deze manier wordt er een omgeving gecreëerd waarin de input en feedback van de klant direct in het engineering proces toegepast kunnen worden. De volgende stap in het proces is het aanleveren van een rapid-prototype.

Door de ervaring en ruime kennis van het ontwerpen van hardware en software wordt het team in staat gesteld om indien nodig alles in modules aan te sturen. Dankzij al deze kennis en ervaring in-huis te hebben, verliest het toegewijde team het doel van de klant nooit uit het oog.

 

Bij LEDfactory streven wij ernaar om de productie zo optimaal en efficiënt mogelijk op een duurzame manier te organiseren. Om deze reden passen wij deze manier van organiseren al tijdens de ontwerpfase op elk onderdeel van het product toe.

De hoge kwaliteit van de geleverde producten wordt gegarandeerd door de grondige tests en metingen die al tijdens de engineeringfase kunnen worden uitgevoerd. Aan het einde van de engineeringfase bieden wij aan de klant de mogelijkheid tot een additioneel certificeringstraject dat door een meetinstituut zal worden uitgevoerd. LEDfactory zal zich over de afhandeling van dit traject ontfermen.

Complete projecttransparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Om onaangename verrassingen in elk geval te voorkomen, zijn goede communicatie met de klant en het onderhouden van een adviserende rol door LEDfactory gedurende het proces zeer van belang. Korte lijnen en een persoonlijke benadering garanderen deze werkwijze.

Bij LEDfactory ligt de volledige focus altijd op de wens van de klant, en hoe deze zo efficiënt en duurzaam mogelijk verwezenlijkt kan worden. Dankzij onze diepgaande kennis en kunde omtrent LED kan er niets anders dan een prachtig Top Dutch product ontstaan.

Wil je meer weten over LEDfactory?

Bel ons op: 058 213 18 66