Utiliteit

Naast de productie van onze eigen armaturen leveren wij ledverlichting van A-kwaliteit voor de utiliteitsbouw. Deze armaturen worden ontwikkeld en geproduceerd door onze Nederlandse partners. Topkwaliteit ‘Made in Holland’ producten voor de totaalinstallateur die zijn of haar opdrachtgever het beste wil aanbieden onder dito voorwaarden. Onze lichtadviseurs gaan voor slimme lichtoplossingen bij ieder project en iedere aanvraag die afkomstig zijn uit de utiliteitsbouw.

Ledverlichting voor de utiliteitsbouw

Binnen de utiliteitsbouw zijn er vele toepassingen mogelijk. Daarom speelt LEDfactory in op de behoeften van de gebruikers. Wilt u uw huidige verlichting vervangen door ledverlichting? Wilt u advies voor een nieuw utiliteitsgebouw? Wij werken graag een lichtplan inclusief werkofferte voor u uit welke u kunt presenteren aan uw opdrachtgever.

Neem contact op

Ledverlichting via LEDfactory

Onze light designers hebben kennis op het gebied van daglichtregelsystemen, sensoren en slimme besturingen met bediening via een touchscreen. Daarnaast werken we met een geïntegreerd lichtmanagementsysteem dat via een ethernet protocol eenvoudig met andere gebouwgebonden systemen kan communiceren. Ook de koppeling met alarm- of beveiligingsinstallatie en kennis over DALI aangestuurde lichtmanagementsystemen ontbreekt bij ons niet.

Light as a Service

Door de ontwikkeling van ledverlichting verandert onze rol als producent en leverancier.
Bij ons concept ‘Light as a Service’ betaalt u niet voor de aanschaf van de armatuur, maar voor het gebruik ervan. Van afstand kan de installateur op het gebied van service en onderhoud controleren welke armaturen niet goed (gaan) functioneren. Neem contact op voor meer informatie over dit concept.