Branches

LEDfactory biedt lichtplannen en armaturen voor diverse branches. Omdat iedere branche andere wensen en vragen heeft, hebben we ons aanbod aangepast op diverse branches, onder andere de utiliteitsbouw, agribusiness en maritieme sector.

Utiliteit

Naast de productie van eigen armaturen leveren wij ledverlichting voor de best mogelijke kwaliteit voor de utiliteitsbouw. De armaturen die speciaal ontwikkeld zijn voor de utiliteit worden geproduceerd door onze Nederlandse partners. Onze lichtadviseurs gaan bij ieder project en iedere aanvraag voor slimme lichtoplossingen.

Agribusiness

Binnen de agribusiness staat het welzijn van de dieren altijd op de eerste plaats. Daarom is goede verlichting in stallen of schuren van groot belang. Door als boer de juiste verlichting aan te schaffen, leven dieren gezonder en langer. Ook voorkomt u kannibalisme en houdt het pikkerij in de poultry tegen.

Maritiem

Ook voor jachten maken wij lichtplannen op maat en kunnen wij specifieke verlichting ontwikkelen. Wij maken een verdiepingsslag door met zowel de architect als de technische dienst of aannemer te kijken naar de mogelijkheden.